

مطبخ ميتسي بيقدملك طريقه بسيطه لعمل حشوتين سهلين و موفرين لعمل كميه كبيره و طعم لذيذ جدا سمبوسك باللحمه و سمبوسك بالجبنه ، وهنفرز منها كمان ، هتنفعنا كتير فى العزومات و فى رمضان وفى الايام العاديه هنوفر وقت و مجهود كبير فى المطبخ
المكونات :
لفتين من رقائق السمبوسك
ـ حشوة الجبن
فلفل اسود
نص م ص زعتر
نص م ص ملح
نص م ص بابريكا
جنبه مثلثات اى نوع
جبنة شيدر مبشوره
جنبه موتزاريلا او ميكس
فلفل رومى أوحامي حسب الرغب
قطع زيتون مخلى
فلفل اللوان
ـ حشوة اللحمه
بصله كبيره مبشوره
١ طمام كبيره مبشوره
نص م ص فلفل اسود
نصم ص بابريكا
نص م ص قرفه
الطريقه :
حشوة الجبن
هتخلط الجبن المتاحه مع الفلفل الألوان و الرومى او الحامى و الزيتون المخلى و عليهم التوابل فلفل اسود و زعتر و ملح و بابريكا و كدا بقت جاهزه و نحشي بيها السمبوسك زى المثلث كدا و نلزق الأطراف بعجينه عباره عن معلقتين دقيق و عليهم ٤ معالق مايه علشان متفتحش فى الزيت
حشوة اللحمه
هننزل بكمية اللحمه المتاحه على النار مع معلقة زبده او سمنه او زيت
و نديلها تشويحه و بعدين هنضيف البصل المبشور و نضيف التوابل و تظبط الملح
مع ربع كوب ماء و تكون استويت
و نقوم بحشو السمبوسك بنفس الطريقه على شكل مثلثات
و من الممكن عمل كميه كبيره و تفريزها فى الفريزر و استخدامها لاحقا
الف هنا من ميتس